mout

ARH. ADRIAAN MOUT

Keynote Speaker, LEVS architecten, Olanda

  • FUNCȚIA

Architect and Partner at LEVS architecten, Olanda

  • PREZENTARE

„DUTCH LIVABILITY”

Olanda are o tradiție în crearea unor medii bune de viață, cu o înaltă calitate spațială și arhitecturală. De-a lungul secolelor, olandezii ș-au dezvoltat o expertiză unică în crearea de zone urbane plăcute și echilibrate, combinând densitate mare a populației cu spațiile locuite, atât în ​​densități urbane, cât și suburbane. O abordare coerentă integrată a tuturor nivelurilor la scară, precum ar fi oraș, cartier, peisaj, clădire, casa și interiorul acestora este întotdeauna esența strategiei noastre de design. Fie că este o casă sau o clădire de apartamente, ar trebui să consolideze mediul său și să se conecteze la infrastructura publică. LEVS este o expertiza olandeză privind bunele medii de viață urbană dincolo de frontiere olandeze. Odată cu schimbările rapide în structura economică și socială există o cerere mare pentru medii de viață mai bune și de o calitate mai bună a locuințelor. Cu un background puternic în domeniul urbanismului, știm cum să creeze un mediu de viață bine gândit. În această prelegere, vom vorbi despre aceste calități urbane și arhitecturale olandeze prezentarea de proiecte din mai multe orașe din Țările de Jos, precum și din Rusia.

  • BIOGRAFIE

Din 2005, Adriaan MOUT este unul dintre cei trei parteneri ai LEVS ARCHITECTEN, birou cae a fost stabilit la Amsterdam în 1989. În prezent, LEVS lucrează la proiecte în Europa, Rusia și Africa, cu o echipă de 35 de persoane. Domeniul expertizei este larg și include construcții rezidențiale, de îngrijire a sănătății și educație, clădiri, sarcini complexe, cu funcțiuni mixte, precum și planificarea urbană. Proiecte LEVS nu sunt caracterizate printr-un set de design estetic fix; în orice moment, principiul nostru de bază este de a proiecta în detaliu și de a crea clădiri, care pun la cale o legătură cu comunitatea și împrejurimile ei.

Adriaan MOUT este specializat în proiecte rezidențiale de mari dimensiuni în mediul urban. Expertiza și afinitatea sa sunt ancorate în abordarea misiunilor urbane complexe. Elementul semnificativ în proiectele sale este relația dintre arhitectură, urbanism și peisagistică.

Pe parcursul unei perioade de 15 ani, ca arhitect proiectant la Architekten Cie a realizat o serie de programe de renume internațional, inclusiv „Kop van Zuid” din Rotterdam și „Whale” și „Funen” din Amsterdam. În viziunea sa LEVS ARCHITECTEN arată o demonstrație clară a legăturilor care există între arhitectura, planificare urbană și societate; elementele care se modelează în cele din urmă un oraș.

Cei trei parteneri ai levs combina expertiza lor specializată dezvoltată atât în interiorul și în afara biroului. Marianne LOOF consideră crearea calității spațiale o responsabilitate colectivă.

LEVS ARCHITECTEN- arhitectura și planificarea urbană au un impact destul de semnificativ asupra mediului înconjurător, asupra oamenilor și asupra societății în ansamblu, precum și mediul înconjurător. Includem această responsabilitate atunci când detaliem sarcinile noastre și în abordarea noastră de a rula acținile noastre. Noi urăm bun venit provocarilor unor proiecte complexe, în care scopul nostru constă în găsirea unor soluții surprinzătoare, care generează un rezultat peste așteptări anterioare. Scopul nostru este de a proiecta clădiri și zone în care locuitorii vor dezvolta în cele din urmă o pasiune despre locurile pe care muncesc, trăiesc și vor locui; spații care exprimă o întrepătrundere optimă de funcționalitate, estetică și durabilitate.

  • PREMII

Architizer Awards 2016- nominalizare

Energetic Restauration Award 2013: locul I

National School Architecture Award 2013: nominalizare

MDG Architecture Award 2012: nominalizare De Zilvering

VKG Architecture Award 2012: premiul I Kaleidoskoop

Golden Pyramid 2012: nominalizare Grammar School St. Ignatius

Golden Phoenix 2012: nominalizare Grammar School St. Ignatius

Amsterdam Architecture Award 2012: nominalizare Grammar School St. Ignatius

Architect of the Year Public Award 2010: premiul I LEVS architecten

Architect of the Year 2010: nominalizare LEVS architecten

LEVS_Adriaan Mout_1Binnenbocht

LEVS_Adriaan Mout_5Leeuwenveld

LEVS_Adriaan Mout_3Gershwin Brothers

LEVS_Adriaan Mout_7Forum City

PROJECTNAAM