Juriu RBA 2016

Imagini incarcate

Arh. Ewa P. Porębska,
Polonia

Arhitect și critic de arhitectură, redactor șef al revistei Arkitektura-Murator.
A făcut parte din juriul unor renumite competiții, printre care: Premiul European pentru Spațiul Public Urban 2016, Mies van der Rohe Awards 2013 și World Architecture Festival (WAF) edițiile 2008 și 2010.
Imagini incarcate

Erika Katalina Pásztor,
Ungaria

Editor-șef al portalului de arhitectură epiteszforum.hu din Ungaria.
În calitate de designer a contribuit în multiple proiecte din spațiul audio-vizual, a publicat articole, studii și interviuri și a ținut prelegeri despre arta contemporană media și arhitectură.
Imagini incarcate

Bruno Andreșoiu,
România

Arhitect, Director General revista IGLOO
Bruno Andreșoiu este arhitect din 1996 și editor de publicații de arhitectură din 2001,
în calitate de fondator al Igloo media, Partner al Igloo design și Igloo Architecture.
Imagini incarcate

arh. Gerard Reinmuth,
Director Terroir,
Australia

Gerard Reinmuth este academician, arhitect, designer si director la TERROIR, birou de arhitectura australian ce are sedii in Sydney, Hobart si Copenhaga. Este profesor la Universitatea Tehnologica din Sydney (UTS), a ocupat post de Creative Directorship in cadrul conferintei Parallax – Conferinta Nationala de Arhitectura din Australia 2009, a fost co-curator al Pavilionului Australian la Bienala din Venetia din 2012 si a facut parte din numeroase jurii si paneluri consultative.
Imagini incarcate

arh. Giuseppe Farris,
Manager Studio Farris Arhitects,
Belgia

Arhitectul italian Giuseppe Farris este fondatorul biroului de arhitectura Studio Farris Architects în Antwerp, Belgia, din 2008. Biroul sau a fost premiat ca fiind unul din top 10 firme în 2015 Architectural Record’s annual Design Vanguard ce aduce în centrul atentiei tinerii arhitecti. În 2015 s-a numarat printre finalistii premiilor WAN World Architecture News și este câștigătorul premiului Architizer A+ la sectiunea Rezidential. De asemenea, a fost nominalizat la WAN 21 for 21 în 2015, „cel mai promițător studio de arhitectura al secolului XXI”.